Architektenburo Jacobi

Welkom op de website van Architektenburo Jacobi.

Het bureau is opgericht door architect Pieter Jacobi. Na zijn studies aan de HTS-Bouwkunde en de Academie van Bouwkunst te Arnhem heeft hij in diverse functies gewerkt bij enkele architectenbureaus en als architect én stafmedewerker bij een internationale projectontwikkelaar. In 1991 heeft Pieter Jacobi zich als zelfstandig architect gevestigd onder de naam van architektenburo Jacobi. Sinds 1993 is het bureau in Doesburg gehuisvest.

De opdrachten in de woningbouw variëren van nieuwbouw van vrijstaande woningen en woongebouwen tot de verbouwing en/of restauratie van rijksmonumenten. De opdrachten in de utiliteitsbouw zijn divers. Het grootste gedeelte betreft de verbouwing / uitbreiding van winkelcentra, winkelpanden en horecagelegenheden.

Op deze website vindt u een selectie van onze projecten. Elk project is voorzien van afbeeldingen en een tekstvak met toelichting. U kunt rechtstreeks een project selecteren in de bovenstaande scrollbar of een project selecteren onder één van de drie tabbladen onder "Projecten". Afbeeldingen met onderstreepte tekst onder de afbeelding kunnen vergroot worden weergegeven door in deze tekst te klikken. Uitvergrote afbeeldingen kunnen worden gesloten door in de vergroting te klikken.

Meer weten? Ik ontmoet u graag.

Pieter Jacobi